nederland
united kingdom
deutschland

Vacatures

De folies van Univacco Holland verfraaien verpakkingen van consumentenproducten en dragen zo bij aan imago en (A-merk) beleving van het product. Als de nummer 2 speler van Europa in de grafische industrie wordt Univacco Holland met passie gedreven door het streven naar een circulaire economie. Daarom wil zij haar succes duurzaam verder uitbouwen met als doel: een bedrijfsvoering die binnen 3 jaar op basis van zero emissie werkt, zodat Univacco Holland op een milieubewuste manier de finishing touch levert aan de productverpakkingen van haar klanten.

Teamleider customer service / binnendienst (m/v)

Opdracht
We zoeken een onmisbare schakel tussen klanten, de verkoop binnen- en buitendienst, inkoop, productie en logistiek. Je geeft leiding aan en bent aanspreekpunt voor de collega’s van de Verkoop Binnendienst / Customer Service. Je werkt (operationeel) mee op de verkoop binnendienst.

Bekijk hier de volledige vacature


Vacature Machine Operator (m/v)

Opdracht
We zoeken een machine operator voor het verwerken van folie van grote rollen naar 
kleinere rollen in de door onze klanten gewenste formaten op technisch hoogwaardige slitmachines. Je hoofdtaak is het zelfstandig produceren van orders waarbij je achter de kwaliteit staat die je levert. In deze functie vragen wij iemand die aanpakt en zijn verantwoordelijkheid neemt om de order tijdig af te ronden en een perfect product af te leveren.

Bekijk hier de volledige vacature

Vacature Customer Service (m/v)

Opdracht
Aantrekkelijke customer service functie voor een zelfstandige persoonlijkheid die de Duitse
en Engelse taal goed beheerst. Wij zijn een internationale handels-/productieorganisatie in warm- alsmede kouddrukfolie. Met een team van in totaal ca 40 medewerkers werken wij op onze prachtige
nieuwbouwlocatie langs de A59 om onze doelstellingen te realiseren.

Bekijk hier de volledige vacature


Vacature General Manager (m/v)

Opdracht
Als General Manager van United Foils Europe vervul je een zeer veelzijdige rol binnen de organisatie. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat de verschillende afdelingen en processen als een goed geoliede machine werken en optimaal presteren. Dit houdt in dat je vanuit een helicopterview het overzicht bewaart, de organisatie analyseert en de nodige verbeteringsslagen maakt. Aan de hand van jouw ervaring in soortgelijke posities zorg je vooreen perfecte afstemming en samenwerking tussen de interne afdelingen (o.a. de binnendienst, productie en logistiek) en de sales (nationaal en internationaal).

Toekomstbestendig
In deze boeiende rol geef je richting aan de toekomst. Je zet hiermee United Foils Europe internationaal nóg beter op de kaart en speelt een belangrijke rol in de duurzame groei van de organisatie en het verwezenlijken van de hierboven omschreven ambitie!

Bekijk hier de volledige vacature
Komende beurzen

                  
 Coming soon


Warmdrukfolie en koudfolie
Univacco Holland biedt een hoogwaardig programma metallic warmdrukfolies en koudfolies. Onze folies zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen op bijna alle soorten papier, karton, lakken of plastics, zoals bijvoorbeeld op glad en ruw papier en karton, laminaten en zelfklevend etikettenmateriaal.
 

Nieuwsletter