nederland
united kingdom
deutschland

Vacatures

De folies van Univacco Foils Holland verfraaien verpakkingen van consumentenproducten en dragen zo bij aan imago en (A-merk) beleving van het product. Als de nummer 2 speler van Europa in de grafische industrie wordt Univacco Foils Holland met passie gedreven door het streven naar een circulaire economie. Daarom wil zij haar succes duurzaam verder uitbouwen met als doel: een bedrijfsvoering die binnen 3 jaar op basis van zero emissie werkt, zodat Univacco Foils Holland op een milieubewuste manier de finishing touch levert aan de productverpakkingen van haar klanten.Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v)


Opdracht

Ben jij de duizendpoot die zowel klant als collega’s optimaal ondersteunt? In deze veelzijdige rol van Commercieel medewerker binnendienst bij Univacco Foils ben je dagelijks het aanspreekpunt van klanten in een dynamische wereld. Je beantwoordt vragen, werkt aan orders, behandelt ordertrajecten en nog veel meer. Het is de bedoeling dat je na het eerste jaar helder zicht hebt op de verschillende processen en documentatiestromen en deze zo goed mogelijk kunt stroomlijnen. Door bij te dragen aan het soepele verloop van zowel interne als externe processen, stel je Univacco in staat om klanten nóg beter van dienst te zijn met als resultaat; fraaie verpakkingen die voor de consumenten een lust voor het oog zijn! Je bent als het ware de linking-pin tussen internationale klanten en de interne organisatie.

Bekijk hier de volledige vacatureVacature General Manager (m/v)


Opdracht

Als General Manager van United Foils Europe vervul je een zeer veelzijdige rol binnen de organisatie. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat de verschillende afdelingen en processen als een goed geoliede machine werken en optimaal presteren. Dit houdt in dat je vanuit een helicopterview het overzicht bewaart, de organisatie analyseert en de nodige verbeteringsslagen maakt. Aan de hand van jouw ervaring in soortgelijke posities zorg je vooreen perfecte afstemming en samenwerking tussen de interne afdelingen (o.a. de binnendienst, productie en logistiek) en de sales (nationaal en internationaal).

Toekomstbestendig
In deze boeiende rol geef je richting aan de toekomst. Je zet hiermee United Foils Europe internationaal nóg beter op de kaart en speelt een belangrijke rol in de duurzame groei van de organisatie en het verwezenlijken van de hierboven omschreven ambitie!

Bekijk hier de volledige vacature
Komende beurzen

                  
 Coming soon


Warmdrukfolie en koudfolie
Univacco Foils Holland biedt een hoogwaardig programma metallic warmdrukfolies en koudfolies. Onze folies zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen op bijna alle soorten papier, karton, lakken of plastics, zoals bijvoorbeeld op glad en ruw papier en karton, laminaten en zelfklevend etikettenmateriaal.
 

Nieuwsletter