nederland
united kingdom
deutschland

Univacco Foils Holland BV

Univacco Foils Holland BV – Eén van de toonaangevende leveranciers van warmdrukfolie, koudfolie (flexo en sheetfed), holografische folies en special effect foliesUnivacco Foils Holland BV biedt haar klanten uitgebreide kennis en advies op het gebied van warmdrukfolie, koudfolie (flexo en sheetfed), holografische folies en Special Effect Folies (SEF).
En daarbij mogen wij rekenen op de kennis en know-how van meer dan 700 Univacco-medewerkers wereldwijd.

Superieure producten en een klantgerichte service

Wij leveren onze hoogwaardige producten – van één van de meest innovatieve producenten - aan onze klanten door middel van een uitstekend service- en distributienetwerk. Onze toegewijde, vakkundige medewerkers maken het af met een voortreffelijke klantenservice. De high-tech productielijnen met constante kwaliteitscontrole garanderen de hoge  kwaliteitsstandaard die van een premiummerk verwacht mag worden.

Vanuit Nederland beleveren wij onze klanten

Vanuit onze locatie in Waalwijk, Nederland leveren wij aan eindverbruikers in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Komende beurzen

                  
 Coming soon


Warmdrukfolie en koudfolie
Univacco Foils Holland biedt een hoogwaardig programma metallic warmdrukfolies en koudfolies. Onze folies zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen op bijna alle soorten papier, karton, lakken of plastics, zoals bijvoorbeeld op glad en ruw papier en karton, laminaten en zelfklevend etikettenmateriaal.
 

Nieuwsletter