nederland
united kingdom
deutschland

Holografische Regenboog FolieSchitterende glossy Cover met holografische regenboog folie


De redactie van het Duitse vaktijdschrift voor de flexodruk  “Flex Tief Druck” wilde iets  bijzonders voor de September uitgave. Ze kozen voor veredeling met koud folie en lieten hun oog vallen op onze holografische folie met regenboog effect.


De samenwerking was zeer geslaagd en het resultaat:  een briljante cover.


Voor de cover hebben wij onze naadloze holografische koudfolie CF5.1 HD01
met regenvoog effect
gebruikt.


Hollographic Rainbow Foil

Hoe krijg je dit regenboog effect?

Op de eerste druk toren van de drukpers brengen we met een standaard drukplaat een kleeflaag aan in de vorm van het design, de bloesem tak. De kleeflaag wordt precies daar op het papier gedrukt waar de folie op het papier moet komen. Op de tweede speciale druktoren wordt het drukvel tegen de folie gedrukt. De folie hecht zich vervolgens haarscherp en 100% duurzaam aan de kleeflaag. Vanaf de derde druktoren start de overige kleurendruk. Het volledige drukvel kan nu verder bedrukt worden: zowel het onbedrukte als het gemetalliseerde gedeelte. Tenslotte wordt voor de bescherming van het drukwerk een dispersielak aangebracht. De holografische folie laat zich uitstekend bedrukken met diverse inkten en lakken. Zo ontstaat een schitterende diversiteit aan metallic effecten en zijn de mogelijkheden in kleurnuances en lakeffecten onbegrensd


Lees hier het originele artikel over onze holografische regenboog folie in het vaktijdschrift voor de Flexo industrie


Rainbow Film
 .


Seamless Rainbow Foils

Komende beurzen

                  
 Coming soon


Warmdrukfolie en koudfolie
Univacco Holland biedt een hoogwaardig programma metallic warmdrukfolies en koudfolies. Onze folies zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen op bijna alle soorten papier, karton, lakken of plastics, zoals bijvoorbeeld op glad en ruw papier en karton, laminaten en zelfklevend etikettenmateriaal.
 

Nieuwsletter