nederland
united kingdom
deutschland

Bedrijf

Univacco Technology Inc. verkoopt onder de merknaam "UNIVACCO" wereldwijd drukfolieproducten en optische elektronica folies aan de druk/drukfolie-industrie en de optische elektronicabranche.De naam UNIVACCO komt voort uit UNI wat voor unieke formule staat, VAC wat voor vacuüm metalliseren staat en CO wat voor coating staat. Dit geeft duidelijk haar eigen kerntechnologieën weer, de sleutel tot haar leidende positie in de industrie. UNIVACCO hecht veel waarde aan het produceren van topkwaliteit decoratiefolies en hightech optische elektronica folies, maar zet zich ook in om haar logo rainbow shine op dagelijkse decoraties aan te brengen die over de hele wereld enorm gewaardeerd worden.

Als een in Taiwan gevestigd bedrijf, functioneert het hoofdkantoor als R&D-centrum en als wereldwijd exploitatie- en managementmiddelpunt.


"Oprechtheid, betrouwbaarheid, waardering en voldoening", deze managementprincipes van UNIVACCO zijn sinds de oprichting in 1990 altijd strikt nageleefd. Al het personeel van UNIVACCO heeft een dergelijk concept in het achterhoofd en voert deze zowel wat betreft productinnovatie en merkwaardeontwikkeling uit om oplossingen aan te kunnen bieden waar industrieën van profiteren.

  

Komende beurzen

                  
 Coming soon


Warmdrukfolie en koudfolie
Univacco Holland biedt een hoogwaardig programma metallic warmdrukfolies en koudfolies. Onze folies zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen op bijna alle soorten papier, karton, lakken of plastics, zoals bijvoorbeeld op glad en ruw papier en karton, laminaten en zelfklevend etikettenmateriaal.
 

Nieuwsletter