nederland
united kingdom
deutschland

VacaturesWij zijn een snelgroeiende handels-/productieorganisatie. De sfeer is mede hierdoor zeer prettig maar ook resultaatgericht. Medewerkers/directeur gaan op collegiale wijze met elkaar om, er is ruimte voor humor en het nemen van eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.

Om invulling te geven aan de groeiende vraag van onze relaties, zoeken we een:


INTERNATIONAL SALES ASSISTANT

Een betrokken, commerciële gesprekspartner die, ter ondersteuning van de Account Managers, het aanspreekpunt is voor onze internationale afnemers.

Functie omschrijving:
Als International Sales Assistant ben je werkzaam binnen een dynamische en sterk groeiende handelsonderneming met jarenlange ervaring. Onze klanten bevinden zich in heel Europa en jij fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten en prospects en informeert hen over de producten, prijzen, beschikbaarheid en levertijden. Wij vinden het uiterst belangrijk om een goede lange termijn relatie met hen op te bouwen en als onderdeel van ons Sales team draag je in de ruimste zin van het woord bij aan alle voorkomende commercieel ondersteunende werkzaamheden. Aanvullend hierop voel jij je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor een tijdige en correcte levering van de klantorders. Gezien het internationale karakter van de functie is het een harde eis dat je over een zeer goede beheersing van zowel de Engelse als Duitse taal in woord en geschrift beschikt.

In een klein en informeel team ben je als International Sales Assistant (in grote mate) zelfstandig belast met het onderstaand takenpakket:

 • Je verwerkt offerte- en monsteraanvragen en belt ze na
 • Je bent verantwoordelijk voor de afnemers in m.n. de Duitstalige landen
 • Je bent bereid om, incidenteel, internationaal te reizen o.a. ten behoeve van het opzetten en onderhouden van klantrelaties en deelnemen aan nationale/internationale beurzen
 • Je zorgt voor een optimale klanttevredenheid en je bewerkt aangewezen klanten actief vanuit de binnendienst
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele ordertraject van aanname tot en met uitlevering, inclusief afstemming van de levertijden met de productie
 • Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de bezoekrapporten van de Account Managers en samen met hen stel je ook de (jaar)plannen op
Functie eisen:
 • Je beschikt over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau
 • Zeer goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • Commerciële drive
 • Een '9 tot 5' mentaliteit is je vreemd en je bezit een “helikopterview”
 • Vanwege het zelfstandige karakter bij voorkeur 2-3 jr. ervaring binnen een commerciële afdeling; een bovengemiddelde starter met de juiste stage-ervaring mag echter ook altijd reageren
 • Persoonlijkheid: energiek, initiatiefrijk, teamspirit, communicatief, klantgericht, nauwkeurig

Wat mag je van Univacco Foils Holland verwachten?
We bieden je een zelfstandige en uitdagende fulltime functie bij een internationaal, innovatief en groeiend bedrijf met uitstekende vooruitzichten. Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatie met je uitgebreide CV! Wil je meer informatie? Neem dan ook contact met ons op.

Download deze vacture als pdf


Univacco Foils Holland BV


Komende beurzen

 


           

Warmdrukfolie en koudfolie
Univacco Foils Holland biedt een hoogwaardig programma metallic warmdrukfolies en koudfolies. Onze folies zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen op bijna alle soorten papier, karton, lakken of plastics, zoals bijvoorbeeld op glad en ruw papier en karton, laminaten en zelfklevend etikettenmateriaal.


Nieuwsletter