nederland
united kingdom
deutschland

Packaging Day Heidelberger Druckmaschinen AG „Think out of the Box“

    

Meer dan 400 gasten uit de hele wereld aanvaardden de uitnodiging voor de verpakkingsdag van Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) op de locatie Wiesloch-Walldorf. Onder het motto "Think out of the Box" beleefden zij een première met de Primefire 106 in 's werelds grootste democentrum voor verpakkingsoplossingen.

Natuurlijk waren ook wij van Univacco Foils aanwezig met onder andere onze rainbow coldfoil (CF5.1Y MD01 S01). Op de Speedmaster XL met FoilsStar is er een prachtig resultaat behaald. Met matte, glanzende en UV-vernis in combinatie met onze folie werden hoogwaardige en decoratieve verpakkingen geproduceerd.


We danken u nogmaals voor de uitnodiging en uitstekende samenwerking!


7 color UV print with glue + Univacco cold foil silver RAINBOW + process colors + PMS 493 + matt primer, solid + gloss UV varnish, spot.Komende beurzen

 


  
  


Warmdrukfolie en koudfolie
Univacco Foils Holland biedt een hoogwaardig programma metallic warmdrukfolies en koudfolies. Onze folies zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen op bijna alle soorten papier, karton, lakken of plastics, zoals bijvoorbeeld op glad en ruw papier en karton, laminaten en zelfklevend etikettenmateriaal.
Nieuwsletter