nederland
united kingdom
deutschland

Company Visions

UNIVACCO professionaliseert de technische combinatie van vacuüm coating/vacuüm metalliseren en chemische formule, wat leidt tot het drukken van folies en optische elektronica folies die geproduceerd zijn voor het fijn printen/drukken en voor de optische elektronicamarkt.

De eindproducten van UNIVACCO's folies en films zijn overal om ons heen te vinden, inclusief op verpakkingen/etikettering van levensmiddelen, prints op textiel, oppervlakdecoratie van huishoudelijke apparaten, oppervlakdecoratie op automobielapparatuur en op de bescherming van elektronische apparaten en componenten.

Het verkoopvolume van drukfolieproducten is met een gemiddelde groei van 10-20% per jaar gestaag gestegen en heeft wereldwijd een cruciale marktpositie ingenomen. Naast de verkoop van de bestaande productlijn, is de productinnovatie van UNIVACCO ongeëvenaard; in dit geval heeft de lancering van flexo koudfolies en offset koudfolies ervoor gezorgd dat UNIVACCO in de branche bekend staat als een bedrijf dat succesvol de beste mogelijkheden creëert. UNIVACCO zal zich richten op oppervlaktedecoratiefolie voor professionals van UNIVACCO en heeft als doelstelling om UNIVACCO in de nabije toekomst op de eerste positie in Azië en wereldwijd in de top 3 te brengen.

Met de bovenstaande succeservaringen in het achterhoofd, zet UNIVACCO zich ook in voor de ontwikkeling van optische elektronica folies, wat ervoor gezorgd heeft dat er superschone beschermfolies, optische beschermfolie, diffusers, MC-CCL en SMD afdektape ontwikkeld zijn. Omringd door toonaangevende merken in optische elektronica in Taiwan, grijpt UNIVACCO terug op dergelijke bronnen en besteedt veel aandacht aan de productontwikkeling. En de volgende ontwikkeling op het gebied in optische elektronicafolies heeft UNIVACCO stevig in handen.

Komende beurzen

 


  
  


Warmdrukfolie en koudfolie
Univacco Foils Holland biedt een hoogwaardig programma metallic warmdrukfolies en koudfolies. Onze folies zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen op bijna alle soorten papier, karton, lakken of plastics, zoals bijvoorbeeld op glad en ruw papier en karton, laminaten en zelfklevend etikettenmateriaal.
Nieuwsletter