univacco nederland
univacco united kingdom
univacco deutschland

StellenangeboteVERKOOPONDERSTEUNER MET COMMERCIELE DRIVE


Aantrekkelijke commerciële / administratieve functie voor een zelfstandige persoonlijkheid die de Engelse en Duits taal uitstekend beheerst. Snel schakelen, overzicht behouden én prioriteiten stellen zijn noodzakelijke competenties om deze verantwoordelijke job op de juiste wijze uit te voeren!


Profiel bedrijf:

Vanuit onze locatie in Waalwijk opereren wij als een internationale snelgroeiende handels-/productieorganisatie. Onze klanten bevinden zich in heel Europa, waarbij de focus op de DACH regio ligt. Er heerst een informele sfeer, waarbij medewerkers/directeur op collegiale wijze met elkaar omgaan. Er zijn korte communicatielijnen, er is ruimte voor humor en het nemen van eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.

 

Functie omschrijving:

In een klein en informeel team ben je als verkoopondersteuner (in grote mate) zelfstandig belast met onderstaand takenpakket:

 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele ordertraject van aanname tot en met uitlevering, inclusief afstemming van de levertijden met de productie en vervoerder(s).
 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de buitendienst, klanten en prospects en informeert hen over de producten, prijzen, beschikbaarheid en levertijden.
 • Je verwerkt offerte- en monsteraanvragen en volgt deze op.
 • Het optimaliseren van de interne organisatie en administratie van het interne kwaliteitssysteem.
 • Je zorgt voor een optimale klanttevredenheid en bewerkt aangewezen klanten actief vanuit de binnendienst.
 • Je bent bereid om, incidenteel, internationaal te reizen o.a. ten behoeve van het opzetten en onderhouden van klantrelaties en deelnemen aan nationale/internationale beurzen.

Functie eisen:

Je beschikt over een MBO / MBO+ werk- en denkniveau.

 • Vanwege het zelfstandige karakter minimaal 1-3 jaar ervaring binnen een commerciële afdeling. Een bovengemiddelde starter mag ook reageren!
 • Commerciële drive is een absolute must.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Een '9 tot 5' mentaliteit is je vreemd en je houdt van aanpakken.
 • Overige noodzakelijke competenties: energiek, initiatiefrijk, doorzettingsvermogen, teamspirit, improviseren, klantgerichtheid en efficiënt plannen/organiseren.

Ben jij diegene die wij zoeken?  Dan zien we graag een motivatiebrief en CV tegemoet via vacature@univacco.eu

Messen

 


           

Heißprägefolien und Kaltfolie
Univacco Foils Holland BV bietet Ihnen ein hochwertiges Programm an aluminium-metallisierten und holographischen Heißprägefolien und Kaltfolien. Unsere Folien eignen sich für verschiedenste Anwendungen auf fast allen eingesetzten Papier-, Karton-, Lack- und Kunststoffoberflächen, wie z.B. auf gestrichenen und ungestrichenen Papieren und Kartonagen sowie auf Laminaten und auch auf selbstklebenden Etiketten-Materialien. 
Newsletter