univacco nederland
univacco united kingdom
univacco deutschland

StellenangeboteMACHINE OPERATOR


Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het wikkelen, slitten en snijden van warmdrukfolie en koudfolie op verschillende machines. Vind je het leuk om machines te bedienen, in te stellen, te regelen en te bewaken volgens  de productieopdrachten?
   

Wij zoeken Machine Operators die:
   

Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken, kwaliteit hoog in het vaandel houden en het als een uitdaging zien om productieopdrachten efficiënt en snel uit te voeren.

Een goed gevoel voor cijfers en rekenen hebben en goed overweg kunnen met computers voor het verwerken van de productieorders.

Gevoel voor techniek hebben.

De Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.

Beschikken over een heftruckcertificaat.

Zelfstandig, maar ook goed en flexibel in een team kunnen werken. 

Fysiek in staat zijn om het betreffende werk te verrichten.

Bestand zijn tegen een gezonde dosis stress.

Woonachtig zijn in Waalwijk of omgeving en over eigen vervoer beschikken.

40 uur per week willen werken.

Bereid zijn om – indien nodig – extra uren ’s avonds, in het weekend of in wisselende diensten te werken.


Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van talent. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en te ontplooien. Zo kun je laten zien wat je in je mars hebt en in jouw functie uitgroeien tot een waardevolle medewerker binnen onze organisatie.

Wij bieden een passend salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden.


Ben je enthousiast?

Stuur dan je sollicitatie met CV en foto per brief of email naar Univacco Foils Holland bv, Havenweg 1, 5145 NJ Waalwijk, ter attentie van Maikel van der Donk – maikel@univacco.eu.

Messen

 


           

Heißprägefolien und Kaltfolie
Univacco Foils Holland BV bietet Ihnen ein hochwertiges Programm an aluminium-metallisierten und holographischen Heißprägefolien und Kaltfolien. Unsere Folien eignen sich für verschiedenste Anwendungen auf fast allen eingesetzten Papier-, Karton-, Lack- und Kunststoffoberflächen, wie z.B. auf gestrichenen und ungestrichenen Papieren und Kartonagen sowie auf Laminaten und auch auf selbstklebenden Etiketten-Materialien. 
Newsletter